Urenmodule

Urenmodule

Goede urenregistratie is meer dan alleen werkuren van het personeel bijhouden. Vooral tijd in handelingen is belangrijk voor ondernemers om in te zien. Zitten de werkuren binnen het bedrijf waar dit gewenst wordt, of zit veel tijd in overhead activiteiten?

Binnen HortiTime staan de handelingen centraal in het registreren van de uren. Bedrijven kunnen eigen handelingen naar wens aanmaken. Simpel of gedetailleerd, dit kan beide. Moet ook een locatie en/of plantsoort bijgevoegd worden? Deze opties zijn per handeling te bepalen. Zo wordt urenregistratie zo makkelijk mogelijk voor personeel en heeft het bedrijf toch de benodigde data voor verdere analyses of kostprijsberekeningen.

De werknemer is binnen enkele minuten klaar met de registratie van het werk van de dag. Deze registratie wordt de beheerder eenvoudig gecontroleerd. Zo wordt bewaakt dat ingevulde data accuraat genoeg is voor verdere analyses. Via verschillende overzichten kunnen de werkuren altijd per werknemer, handeling, locatie, plantsoort of een combinatie van alles ingezien worden.

Overuren worden tijdens het boeken automatisch bijgehouden op basis van het contract van de werknemer. Zo heeft de werknemer altijd inzicht in zijn actuele overuren. Daarnaast is de data beschikbaar via de API voor externe koppelingen. Koppelingen met de API zijn standaard inclusief en kunnen gebruikt worden om werkuren bijvoorbeeld naast bestellingen te leggen binnen dashboard programma’s zoals PowerBI.

 

Urenmodule