Modules

Modules

HortiTime is verdeeld in verschillende modules. Welke modules u gebruikt is vrij te kiezen en de prijs wordt hieraan aangepast.

Niet gekozen modules zullen in het programma verborgen zijn. Zo houden wij het simpel in gebruik.

Basismodule

Het hart van het programma is de urenregistratie. De uren kunt u koppelen aan handeling, locatie en plantsoort. Deze module maakt met deze gegevens uw informatie- en controlesysteem met overzichten van ‘uren per handeling’, ‘uren per locatie’ en ‘uren per plantensoort’. De basismodule is altijd onderdeel van het pakket.

Takenmodule

Heb altijd een overzicht van alle todo’s. Het personeel kan deze lijst inzien en taken die zijn afgewerkt afvinken. Koppel taken aan locaties en / of personeelsleden en heb zo de werkverdeling in de hand.

Verlofmodule

Geef het bedrijf en het personeel altijd inzicht in verlofuren en bezetting. Verlof aanvragen kunnen eenvoudig worden goed of afgekeurd. Neem verlof van de overuren of van verlofuren, het systeem houdt het beide bij!

Documentenmodule

De CAO, personeelshandboek, werkprocessen of overige documenten zijn altijd en overal beschikbaar. Maak eenvoudig documenten digitaal beschikbaar voor het personeel en voorkom het kwijtraken van papieren in de vele mappen.

Onderhoudsmodule

Makkelijk terugzien van onderhoud van machines is nu veel belangrijker dan ooit! Zowel het onderhoud van tractoren, loaders als het onderhoud van automatiseringsmachines.

Scoremodule

Toets u de kennis van het personeel in het vak of het bedrijf? Dan kunt u in HortiTime de scores bijhouden en per persoon het gemiddelde inzien.